ISI Programming Class

ISI planned to run a free programming course for the «non-cs» students.
You may have heard about «Digitalization» or «The Fourth Industrial Revolution», and we thought some of you might be interested in to be part of this trend.

The class will be mainly about web programming, but we will also talk about many interesting IT-stories (block-chain, machine learning, career, etc.).

The class will start in the first week of September, but we need to estimate the number of students who want to join this class to find the proper size of the classroom. Moreover, we need to find the best time that most students can participate.

Please fill out the form (no need for the personal information), so that we can announce the detailed plan next week.

Thank you.

Title: Free programming course
Content: Web-programming
Start Date: First week of September (two hours per week)
End Date: End of the semester
Day(choose one): Monday (18:00~20:00), Tuesday (16:00~18:00)
Location: KE A-205

Curriculum
https://github.com/thejungwon/ISI-programming-class

Programming course group
https://www.facebook.com/groups/305271870223586/


Informasjon om fadderuken

Fadderuken er snart i gang og på mandag kan dere møte fadderne på Kjølv Egelands hus på rom E452 fra klokken 08:45. Her blir det mulighet for å kjøpe seg T-skjorte til fadderuken, som vil fungerer som billett til fadderteltet. Etter hvert blir det felles avgang ned til «Verdens største frokostbord» klokken 09:20.

Hvis dere ikke finner frem eller har noen andre spørsmål kan dere kontakte meg på tlf: 93895310
Fredrik Svendsen på tlf: 99529141
eller Harald Thirud Skutvik på tlf: 98406826


Welcome, New Students of 2018

isi room picture

Velkommen til UiS og ISI.

Vi gleder oss til å møte de nye studentene i 2018!

Her er informasjon som kan være nyttig for ditt studieår på UiS.

Hva er ISI?

ISI står for «Interesseorganisasjonen for ingeniørstudentene i Informasjonsteknologi». Vi er linjeforeningen for Comupter Science, Robotteknologi og Signalbehandling og Data Science.

Våre mål er å skape sosialt og faglig samvær mellom studentene, samt drive informasjonsarbeid og gjøre studentene bedre kjent med arbeidslivet.

Hvor er det?

Linjeforeningsrommet (ISI rommet) er i fjerde etasje på Kjølv Egelands hus rom 452.

Det er viktig å bli medlem av vår facebookgruppen, relevante beskjeder, informasjon om arrangementer og lignende vil bli levert gjennom denne.

 

Hva er neste?

Fadderuken er mellom 13-19 August. Her blir det mange arrangementer og aktiviteter for å bli bedre kjent med skolen, studiet og dine medstudenter. Den er ikke obligatorisk, men vi anbefaler alle til å bli med.

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi er her for å hjelpe deg med hva som helst.

Email : post@isi-uis.no

 

Snakkes snart!


IKT Dagen 2018

18 September 2018

11:00-15:00


Vi i ISI og LED ønsker å tilby en årlig begivenhet til både studenter og relevante firmaer, der firmaene får muligheten til å stille opp på universitetet og reklamere for seg selv.

IKT dagen er spesielt rettet mot firmaer som ønsker å promotere seg selv på universitet i Stavanger og som har et ønske om å skaffe seg ansatte og sommerhjelper innen elektro, automasjon og IKT.

Det finnes allerede tilsvarende arrangement på universitetet, men her ser vi at det er de samme firmaene som er representert år etter år, og det blir ikke rom til elektro-, automasjons- og IKT-bransjen.

Mer: IKT-Dagen


IKT Dagen 2017

17 Oktober 2017

11:00-14:00


Vi i ISI og LED ønsker å tilby en årlig begivenhet til både studenter og relevante firmaer, der firmaene får muligheten til å stille opp på universitetet og reklamere for seg selv.

IKT dagen er spesielt rettet mot firmaer som ønsker å promotere seg selv på universitet i Stavanger og som har et ønske om å skaffe seg ansatte og sommerhjelper innen elektro, automasjon og IKT.

Det finnes allerede tilsvarende arrangement på universitetet, men her ser vi at det er de samme firmaene som er representert år etter år, og det blir ikke rom til elektro-, automasjons- og IKT-bransjen.

Mer: IKT-Dagen


Nytt ISI-styre

Det nye ISI-styret er godt i gang med planleggingen av studieåret 2017 / 2018.
Vi ser frem til et fantastisk år som blir sparket i gang med fadder-uke 14. August.
Nærmere informasjon angående fadderuken kommer snart.


Bedriftspresentasjon SR-Bank

Tirsdag 27. september blir det bedriftspresentasjon med It-avdelingen til SR-bank på KE-458. Her blir det blandt annet informert om spennede sommerprosjekter for It-studenter. Vi håper å se så mange som mulig der. Det blir servert pizza i etterkant av presentasjonen, så her er det mulig å få seg en gratis middag i tillegg!

Facebook-event


Statoil day 23. Nov

Statoil is pleased to present the Statoil Day 2016!
The day will take place at the Statoil Business Center at Forus/Stavanger Nov 23.
Are you as committed to future energy challenges like us, and want to get a better insight into our business?
We would like to invite students within our key competence areas such as engineering, economy and IT to an exciting day. The day will include amongst other, networking, lunch and a workshop.
We have a limited number of 30 seats available and the selection will be based on the following criteria:
– Must be at least 2nd year Bachelor
– Not more than 1-year work experience
– Fluent in English, preferably with additional working language
– Preferably with international work or study experience
Please attach a CV, your study results and a motivation letter explaining why you want to attend this day (all documents preferably collected in a pdf file) and to be sent no later than Oct 15 to: gm_GBSHR-profiling@statoil.com
Looking forward to see you there!

 

statoilday2016


Semesteråpning

Skal du starte på din master i datateknikk eller automatisering og signalbehandling ved UiS i år?

Mandag 15. August er det offisiell semesteråpning i Tjodhallen kl. 10.00-11.30. Etter dette (ca. 11.30) ønsker vi faddere å samles utenfor på gresshaugen. Her står vi klar med en plakat merket ISI. Vi vil så gå samlet til ISI-rommet.

Under fadderuken, og ellers i semesteret, vil vår lukkede facebook-gruppe bli flittig brukt. Vi anbefaler derfor alle å melde seg inn i denne gruppen for mer detaljert informasjon om de kommende dagene.
Link: https://www.facebook.com/groups/1155896397758961/?fref=ts